Online jogi tanácsadás

2020.Április 03. 10:00 | Szerző: Dr Nagy József Ügyvédi Iroda

 

A jelenleg kialakult helyzet miatt a személyes érintkezések számának csökkentése a kívánatos. Ugyanakkor ez a rendkivüli helyzet nagyon sok jogi problémát is generál.

Korlátozhatja-e a gyermekkel való kapcsolattartásomat a volt házastársam? Hivatkozhatok-e vis maiorrra, ha nem tudom a szerződést teljesíteni? Elbocsájtott a munkáltató! 

Bár a kijárási korlátozás alatt is nyugodtan felkeresheti ügyvédjét, irodánk szeretne új alternatív lehetőséget biztosítani az ügyfelek részére. Ezért a mai naptól bevezettük az online jogi tanácsadást.

Hogy müködik?

Ön bejelentkezik a drnagyj@drnagyj.hu e-mail címen vagy a https://www.facebook.com/drnagyugyvedi/ időpont foglaló rendszerében megadva nevét, címét és e-mail elérhetőségét és azt, hogy mennyi ideig kívánja igénybevenni a jogi tanácsadást. A tanácsadás díja 6.000 Ft+ áfa / 0,25 óra. Ezután mi kiállítjuk a számlát Önnek, elküldjük az Ön által megadott e-mail címre. A számla pénzügyi teljesítése után, az Ön által korábban megadott időpontban ( az azonnali fizetési rendszernek köszönhetően akár az utalás után azonnal ) már meg is kaphatja a szükséges jogi tanácsat akár telefonon ( +36704131258, akár messengeren vagy skypen ).

Kényelmesen otthonról, minden egészségügyi kockázat nélkül, akár azonnal választ kaphat az Önt érintő jogi kérdésre.