Cégjog

Amennyiben vállalkozás formájában kíván gazdasági tevékenységet folytatni ennek feltétele egy gazdasági társaság alapítása. Segítséget nyújtunk Önnek, hogy megtalálja a tevékenységéhez és elképzeléséhez legmegfelelőbb társasági formát.
A cég életében bekövetkezhet olyan helyzet mikor a társasági szerződés módosítása válik szükségessé ( új székhely, telephely, ügyvezető váltás, stb). Ebben az esetben elkészítjük a módosításhoz szükséges dokumentumokat és képviseljük Önt a cégbíróság előtti eljárásban.
Eljöhet a cég életében az a pillanat, amikor a tulajdonosok úgy döntenek, hogy további gazdasági tevékenységet nem kívánnak folytatni, s a céget szeretnék megszüntetni. Néha ez a döntés nem a tulajdonosok szabad elhatározásán alapul, hanem hatósági intézkedés eredményezi (kényszertörlés elrendelése, felszámolás megindítása). Mindkét esetben teljes körű jogi segítséget tudunk Önnek nyújtani.
Egy cég életében annak megalapítása és megszűnése közötti időszakban is rengetek olyan helyzet lehet mikor jogi segítségre van szükség (Szerződések elkészítése, munkaügyi viták, fizetési problémák a partnereknél). Igény esetén komplett jogi hátteret biztosítunk Önnek. Akár állandó, akár eseti megbízással.