Szerződések

Ingatlan vásárlása esetén a szerződés elkészítéséhez ügyvédi közreműködés szükséges. Elkészítjük az adásvételi szerződését, ellátjuk képviseletét a földhivatal előtt.
Bár egyszerűnek tűnik egy gépkocsi, egy nagyobb értékű ingóság (festmény, ékszer, óra) eladása vagy megvétele azonban, ha azt szeretné, hogy a későbbiekben is ilyen egyszerű legyen az élete akkor érdemes a szerződés elkészítését, átnézését egy ügyvédre bíznia.
Ingatlant bérelne vagy bérbe adna? Megtaláljuk Önnek a legjobb konstrukciót. Elkészítjük a bérleti szerződését így nem lesz gondja, ha a bérlője nem fizet, ha a bérbeadó jogellenes fel akar mondani Önnek, ha nem akarják az ingatant elhagyni a bérlők a bérleti szerződés megszűnése után, ha a bérbeadó nem akarja visszaadni Önnek a kauciót.
Autót bérelne? Ingóságát bérbe adná? Ne ijedjen meg a helyzettől. Egy jól elkészített bérleti szerződés minimalizálja az Ön jogi és anyagi kockázatát.
Építkezik, felújítást szeretne? Egy jól elkészített vállalkozási szerződés minimális idő és anyagi ráfordítással nagyon sok bosszúságtól és anyagi vesztességtől kímélheti meg Önt.
Hibás terméket vásárolt? Nem akarja a kereskedő kicserélni vagy megjavítani a terméket? Elállna a szerződéstől? Bármilyen fogyasztóvédelmi probléma esetén képviseljük az Ön érdekét.