Következő lépések

Amennyiben bármilyen jogi problémája van az idő mindig kritikus tényező lehet az adott ügyben.

Büntető ügyekben egyértelmű, hogy azonnali segítségre van szüksége, még mielőtt a hatóság megtenné az ügyben az első lépéseket. Mielőtt meghallgatnák tanúként, gyanúsítottként vagy esetlegesen valamilyen kényszerintézkedést alkalmaznának Ön ellen. Amennyiben ilyen problémája van azonnal keresse fel irodánkat. Büntető ügyben 24 órán belül időpontot biztosítunk Önnek egy személyes konzultációra.

Polgári ügy esetében is fontos az idő múlása. Egyrészről határidőket mulaszthat aminek súlyos következményei lehetnek ( elévülés, ellentmondás elmulasztása), másrészről egy korai időszakban felállított pertaktika az ön javára billentheti az ügyet. Amennyiben polgári jogi problémája van 48 órán belül időpontot biztosítunk Önnek egy személyes konzultációra.

Akár büntető ügye van, akár polgári a személyes konzultációra hozza magával az üggyel kapcsolatos rendelkezésére álló összes dokumentumot.

A személyes konzultáció során először ön elmondja a jogi problémáját. Ezek után felvázoljuk az ügy lehetséges kimenetelét. Megbeszéljük a szükséges további jogi lépéseket. Ismertetjük a  követendő pertaktikát. 

Abban az esetben, ha úgy érzi, hogy irodánk kezében jó helyen van a problémája és azt megfelelően tudjuk kezelni meghatalmazást ad nekünk az ügy ellátására, megkötésre kerül a megbízási szerződés. Innentől irodánk tartja a kapcsolatot a bírósággal, a nyomozóhatósággal, az ellenérdekű féllel vagy annak jogi képviselőjével. Büntető ügy esetében is teljesen megnyugodhat, amennyiben esetlegesen kényszerintézkedés alkalmazására kerülne sor önnel szemben már nem kell aggódnia, segítségére leszünk.

Ne felejtse el! Az idő múlásával, megfelelő védelem hiányában, esélyei jelentősen romlanak. Hívjon minket!