Bemutatkozás

A Dr. Nagy József Ügyvédi Irodát 2009-ben alapította, Dr. Nagy József ügyvéd. Az iroda az elmúlt évtizedben folyamatos fejlődésén keresztül biztosítja ügyfelei részére a magas szakmai munkát.

Ügyfélszolgáltatások, priorításaink

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy Ön a legmagasabb szintű jogi képviseletet, segítséget kapjon tőlünk akár büntető ügyben, akár polgári ügyben. Irodánk gondoskodik arról, hogy telefonhívása, e-mailje vagy egyéb megkeresésére 24 órán belül választ kapjon. A büntető vagy peres eljárás alatt folyamatos tájékoztatást kap ügyének állásáról. A bírósági tárgyalások vagy hatósági eljárások előtt teljeskörű felvilágosítást kap. A felvilágosítás során nem csak az Ön jogai kerülnek ismertetésre, hanem pontos információt kap a várható eljárás egészéről, onnantól kezdve, hogy milyen öltözékben jelenjen meg a hatóság előtt, egészen addig bezárólag, hogy hogyan viselkedjen egy bírósági perben. Amennyiben bármilyen kérdése merül fel és személyesen kíván velünk konzultálni polgári ügyben 48 órán belül, büntető ügyben 24 órán belül lehetőséget biztosítunk Önnek egy személyes találkozóra. Irodánk az ország egész területén ellátja az Ön jogi képviseletét.

Együttműködés

Amikor Ön megbízást ad irodánknak tudnia kell, hogy ezzel nem csak irodánkat, hanem egy olyan ügyvédekből és más szakértőkből álló csoportot tudhat maga mögött akik, mindnyájan elkötelezettek az Ön ügye mellet. Irodánk olyan ügyvédekből és szakértőkből álló csapattal rendelkezik, amelyek mindegyike különböző erősségekkel és speciális szaktudással rendelkezik, s akik gyakran együtt működnek annak érdekében, hogy a legjobb eredményt tudjuk elérni az Ön ügyében.

Együttérzés

Egy polgári peres eljárás vagy egy büntető eljárás alanyának lenni mindig rendkívüli stresszel jár, ami hatással van Önre és a családja minden tagjára. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinket és az ő problémájukat professzionalitással és együttérzéssel kezeljük.

Megbízási díj

Egy peres eljárás az ügyfél részére nem csak lelki streszzel , de anyagi megterheléssel is jár. Ügyfeleink részére különféle megbízási díjakat kínálunk, tekintettel az ügy súlyára és az előrelátható munkaórák számára. A megbízási díjat és a várható egyéb költségeket előre egyeztetjük Önnel, szükség esetén fizetési tervet készítünk. Képesek vagyunk kidolgozni Ön számára legmegfelelőbb fizetési konstrukciót.